Sobre mi

La sensibilitat pel patiment humà m’ha fet apropar-me als processos de sanació.

Les qualitats de l’empatia i la sensibilitat cap a l’altre han estat per a mi una font d’aprenentatge vital, m’han ajudat a desenvolupar la solidaritat i el respecte cap a les necessitats humanes. Les persones desitgem sentir-nos estimades i valorades, l’amor i el valor cap a l’esència de l’altre afavoreixen un marc segur d’acompanyament terapèutic per recòrrer camins de sanació.

Posar paraules és un treball imprescindible per sentir que tenim la possibilitat del canvi.

Des de ben petita el comportament i la ment humana m’han semblat un trencaclosques a desxifrar, amb el temps he cercat respostes a través de diferents enfocaments de la psicologia. Una de les meves grans passions és ajudar a posar nom a allò que passa, anomenar ens fa ser conscients del propi trencaclosques. El treball terapèutic pot facilitar l’organització de cadascuna de les peces que conformen les nostres experiències vitals.

Desenvolupar l’autoconeixement ens aporta salut i benestar.

Un dels grans aprenentatges que m’ha marcat de la maternitat és viure el present. Les criatures et connecten amb allò més bàsic de la quotidianitat que alhora és imprescindible per a la vida. Habitar el nostre present incrementa la consciència de nosaltres mateixes i mateixos millorant la salut mental, física i emocional.

Rescatar les capacitats resilients de les persones per afavorir la recuperació i la reparació de la violència masclista.

Al llarg de 16 anys he participat en una de les entitats pioneres en l’abordatge de la violència masclista a Catalunya, Tamaia Viure sense violència. El treball amb dones que han patit violència masclista a la família, a la parella, a l’entorn laboral o a l’àmbit comunitari m’ha aportat eines per aprofundir en els efectes del trauma i la capacitat de superació de les persones resilients. Alhora el treball de coordinació amb les i els professionals de la xarxa d’atenció a la violència masclista de Catalunya m’ha ensenyat la importància del treball conjunt per afrontar les problemàtiques estructurals que incideixen en les persones i les professionals.