Psicoteràpia

Sempre vaig buscar en el meu exterior la força i la confiança però aquestes provenen de l’interior, estan allà tot el temps. 

Anna Freud

La psicoteràpia és un espai de compromís amb un/a mateix/a, un espai en el que l’escolta i la claredat ens apropen a qui som i al que necessitem en el precís moment en el que cerquem ajuda.

El context terapèutic ofereix el lloc a on ens acull un altre amb qui podem establir una relació de  confiança. Aquest context de seguretat afavoreix el camí de l’auto-aprenentatge per descobrir les necessitats, els punts forts i les vulnerabilitats que els fan possibles així com els recursos propis i recursos a desenvolupar.

A l’espai psicoterapèutic reconeixem la primigènia humana, som éssers socials i necessitem la seguretat, la cura i l’estimació per guarir els nostres mals.

Violència masclista
Atenció psicològica a dones que han patit violència masclista a la família, a la parella, a l’entorn laboral i/o a l’entorn comunitari.
 
Intervenció en trauma
Abordatge de successos traumàtics a través de l’abordage en EMDR (Eye Movement Desensibilization and Reprocessing).
Processos vitals
Acompanyament psicològic en les diferents etapes del cicle vital, moments de transició i de canvi que suposen un repte personal d’adaptació i aprenentatge.

Psicoteràpia presencial

i

psicoteràpia on-line